Γκέκας Δημήτρης | Κατασκευές με Γυψοσανίδες - Γύψινες Διακοσμήσεις Δάφνη Αθήνα

Γκέκας Δημήτρης | Κατασκευές με Γυψοσανίδες - Γύψινες Διακοσμήσεις Δάφνη Αθήνα

36383 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Αρτέμιδος 12
Περιοχή: Δάφνη
Τηλέφωνο: 6977623531,6943431313
Κινητό: -
Τ.Κ.: 17235
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://gypsokataskeves.4ty.gr
    Γκέκας Δημήτρης Κατασκευές με Γυψοσανίδες - Γύψινες Διακοσμήσεις Δάφνη Αθήνα         Η επιχείρησή μας “ΓΚΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία εδρεύει στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Δάφνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρο...
36383 Επισκέπτες:

Αρτέμιδος 12, Δάφνη

36383 Επισκέπτες:
 
 
Γκέκας Δημήτρης
Κατασκευές με Γυψοσανίδες - Γύψινες Διακοσμήσεις Δάφνη Αθήνα
   
 
 

Η επιχείρησή μας “ΓΚΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία εδρεύει στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Δάφνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Γλυφάδα, την Βούλα, την Αργυρούπολη, την Ραφήνα, τον Άλιμο, το Παλαιό Φάληρο, το Περιστέρι, την Καλλιθέα και σε όλη την Αθήνα.

Έχοντας σαν οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της γυψοσανίδας, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την κατασκευή κάθε έργου που σχετίζεται με γυψοσανίδες. Είμαστε δίπλα σας για την ανακαίνιση ή διακόσμηση των εσωτερικών ή εξωτερικών σας χώρων, προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες για κατασκευές με γυψοσανίδες και γύψινες διακοσμήσεις που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 

Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε άψογη εφαρμογή κάθε κατασκευής γυψοσανίδας, ενώ τα συνεργεία μας αφήνουν το χώρο σας απόλυτα καθαρό.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ξηράς δόμησης έχουμε αναλάβει και πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αθήνα, επιδιώκοντας πάντα στην άψογη και απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσει και προτάσεις, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι τεχνικά άρτιο, αισθητικά άψογο και οικονομικό.


Εξυπηρετούμε την Γλυφάδα, την Βούλα, την Αργυρούπολη, την Ραφήνα, τον Άλιμο, το Παλαιό Φάληρο, το Περιστέρι, την Καλλιθέα και όλη την Αθήνα.
 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε στο χώρο σας Δωρεάν, να ακούσουμε τις επιθυμίες σας, να εξετάσουμε
τον χώρο σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. 
 
 

 

Υπηρεσίες

Κατασκευές Με Γυψοσανίδες
Γύψινες Κατασκευές
Γύψινες Διακοσμήσεις
Γυψοσανίδες
36383 Επισκέπτες:

Αρτέμιδος 12
Δάφνη

Τηλέφωνο: 6977623531,6943431313

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: